Når du har oprettet en Google account og integreret Google Analytics er der nærmest ingen grænser for, hvor meget information du kan få om trafikken på din hjemmeside. Det kan dog være en kompleks sag, at navigere i Google Analytics og derfor har vi oprettet et specialdesignet dashboard, som hjælper med at holde dig opdateret på dit Ticketbutler billetsalg.


For at kunne vise data fra dit Ticketbutler billetsalg i din Google Analytics, skal vi have dit “Sporings-id”. Du kan gennem dette link finde en vejledning til, hvordan du finder dit unikke sporings-id.


Når du følger dette link til Ticketbutler Analytics Billetsalg, åbnes et nyt vindue. Her får du mulighed for at vælge, hvilken Google Account du vil bruge Ticketbutlers specialdesignede dashboard på:

  1. Tryk “Vælg visning”  

  2. Vælg “Alle websitedata” under din virksomheds Google Analytics account 

  3. Tryk “Opret”  


Nu er dashboardet en fast del af din Google Analytics, og du er klar til at tracke forløbet og udviklingen i dit billetsalg. Du kan altid finde det unikke dashboard i menuen når du logger på din Google Analytics.

  1. Vælg “Tilpasning” 

  2. Tryk “Betjeningspaneler” 

  3. Vælg “Mit Ticketbutler Billetsalg”
Følg dit billetsalg og opgrader din marketingstrategi 


Når du har fået adgang til Ticketbutlers unikke dashboard har du adgang til en række informationer, som vedrører dit billetsalg og dine billetkøbere. 


Vi har gjort det nemt for dig at holde øje med, hvor mange nye brugere der er nået til din salgsside og hvor mange ordrer der der har været igennem. 


Herudover indeholder dashboardet flere widgets, som du kan bruge til at styrke din online marketingstrategi. For eksempel kan du spore, hvor billetkøbene geografisk er foretaget og blive oplyst om billetkøbernes køn og alder. Du kan også se, hvilke hjemmesider billetkøberne kommer fra og på den måde få en idé om, hvor du skal sætte ind i forhold til at øge dit salg. Du er altid velkommen til at kontakte os for mere hjælp på 89 80 12 80 eller hello@ticketbutler.io.