For at Ticketbutler kan integrere Facebook Pixel i dit billetsystem og vise data i din Facebook business bruger, skal du sende dit Facebook Pixel ID til os.

Du kan finde dit Pixel ID gennem følgende steps:

1. Log ind på jeres Facebook Business
  2. Tryk på burger-menuen i øverste venstre hjørne
  3. Hold musen over "Alle værktøjer" og under gruppen "Måling og rapportering" trykker du på "Pixels"
  4. Herinde kan du finde "Pixel ID" med småt øverst i venstre hjørne af kassen med grafen

Du er altid velkommen til at kontakte os for mere hjælp på 89 80 12 80 eller hello@ticketbutler.io.