Med Facebook Pixel integreret i dit billetsystem har du mulighed for, at målrette reklamer direkte til de personer, der besøger din hjemmeside. Var der for eksempel besøgende på din hjemmeside, som var ved at købe billetter, men sprang fra i købsprocessen har du nu mulighed for, at lade dem genoverveje gennem reklamer på deres Facebook-profil.

Ticketbutler har lavet en guide til dig, som i få og lette steps hjælper dig med, at oprette din præcise målgruppe bestående af personer, som har besøgt din salgsside, men ikke gennemført et køb.

Opret din målgruppe

Før du kan ramme de personer, som allerede har besøgt din hjemmeside skal du definere dem i en målgruppe i din Facebook Business Manager:

1. Åbn menuen øverst til venstre i Facebook Business Manager og vælg “Målgrupper”

2. Tryk derefter på den blå knap “Opret målgruppe” og vælg “Brugerdefineret målgruppe”

3. Vælg “Websitetrafik”

Definer din målgruppe

Du har nu nået menuen, hvor du kan definere din målgruppe, “Opret en brugerdefineret målgruppe”, som gerne skulle se ud som vist.

1. Vælg "ALLE" i dropdown menuen i første linje, hvor der står "Inkluder personer, som opfylder ET AF følgende kriterier".

2. Vælg “Personer, som har besøgt bestemte websider” og “180 dage”, det maksimale antal dage efter de besøgende har forladt din hjemmeside, for at få mest ud af din pixel og retargetingstrategi. Indtast “/e/” under menuen “indeholder”, som vist på billedet.

1. Tryk “Ekskluder", hvis du ikke vil bruge penge på reklamer til personer, som allerede har købt billetter hos dig.

1. Vælg “Personer, som har besøgt bestemte websider” de seneste “180 dage” og vælg "indeholder ikke", hvor du indtaster “purchases-confirmation”.

2. Giv din målgruppe et navn, som fx kunne være "Set event-side men ikke købt billet". Afslut med at trykke “Opret målgruppe”.

Nu har du defineret din målgruppe, og er klar til at benytte din Facebook Pixel til dine annoncer. Du har oprettet en målgruppe, som består af personer, der har besøgt din salgsside, men ekskluderet dem, som allerede har købt billetter hos dig.

Næste step er, at oprette en Facebook-annonce, som henvender sig til netop denne oprettede målgruppe.