At oprette en Facebook-annonce forudsætter, at du har defineret din målgruppe. Har du ikke defineret din målgruppe, finder du artikler om dette i Ticketbutlers Vidensbase

1. Åbn menuen øverst til venstre i Facebook Business Manager, Vælg “Annonceadministrator”.

1. Tryk derefter på den grønne knap “Opret” og vælg "Trafik"

1. Giv din kampagne et navn og tryk “Opsæt annnoncekonto”

1. Tjek at dine kontooplysninger er korrekte og tryk “Fortsæt”

1. Spring ned til fanen "Målgruppe" og indtast under "brugerdefinerede", navnet på den målgruppe, som du netop har defineret. Du har mulighed for at præcisere din målgruppe med geografisk placering, samt aldersgrupper og køn.

1. Spring til "Budget og tidsplan" og definer, hvilket beløb du max vil bruge pr. dag samt, hvornår og hvor længe annoncen skal køre. Tryk “Fortsæt”.

1. Nu er du nået til det sidste step inden din annonce kan lanceres. Dette er selve udformningen af annoncen, som den kommer til at se ud når din definerede målgruppe oplever den. Leg med de forskellige skabeloner Facebook stiller til rådighed og find ud af, hvad der passer bedst til dig og din virksomhed. Når du er færdig, tryk "bekræft" og vælg din betalingsmetode.