Lige så let som med vores billet-boks integration kan du med Ticketbutler også integrere en liste med dine aktive arrangementer på din hjemmeside.

Med liste-integrationen kan du på din hjemmeside vise en række datoer med events, du tilbyder billetter til. Du kan oprette flere lister med hver sin gruppering af events og integrationen er ligeså simpel at integrere som vores billet-boks integration.

Eksempel på integration med event-liste

Denne funktion er i øjeblikket i en lukket beta, hvorfor du skal kontakte os for at få adgang til funktionen.

Kontakt os påhello@ticketbutler.io eller 89 80 12 80, hvis du ønsker adgang til dennefunktion eller har spørgsmål.