Du kan i Ticketbutler definere medlemsbilletter, som kun kan købes, hvis der skrives et korrekt medlemsnummer ind under købet. Medlemsnumrene uploades i Ticketbutler, hvor hver medlemskode kun kan bruges én gang per event. Det kan defineres, hvor mange billetter hver medlemskode kan benyttes til.

Denne funktion er i øjeblikket i en lukket beta, hvorfor du skal kontakte os for at få adgang til funktionen.

Kontakt os på hello@ticketbutler.io eller 89 80 12 80, hvis du ønsker adgang til denne funktion eller har spørgsmål.