Ønsker du at gøre din eventside mere professionnel at se på, kan det være en god ide at tilføje en beskrivelse af dit event samt tilføje et coverbillede. Du kan helt selv vælge hvad der skal stå, samt hvilket billede der passer til lige præcis dit event.

En anden vigtig faktor for et vellykket event, er at tilføje en lokalitet. Dette gør det nemt for dine gæster hurtigt at se hvor dit event finder sted, samtidig med at du slipper for at sende ekstra information om adresse ud til dine gæster på et senere tidspunkt. Adressen fremgår både på event-siden samt i billet-mailen, som sendes til dine gæster.

Sådan tilføjer du beskrivelse og coverbillede til dit event:

1. Gå til din Ticketbutler-side og tryk på “Rediger event” ude i venstre side.

2. Vælg herefter “Event Detaljer” i menuen.

3. Udfyld feltet “beskrivelse af eventet” med de oplysninger du ønsker at give dine gæster.

4. Tryk herefter på “Uploade event billede”, og vælg det billede fra dine filer som du ønsker at tilføje.

5. Husk at trykke på “Gem event” efter du har lavet dine rettelser.

Sådan tilføjer du adresse til dit event:

1. Gå til din Ticketbutler-side og tryk på “Rediger event” ude i venstre side.

2. Vælg herefter “Event Detaljer” i menuen.

3. Ændre her selv adresse for dit event.

4. Husk at trykke på “Gem event” efter du har lavet dine rettelser.

Har du spørgsmål vedrørende tilføjelse af beskrivelse, coverbillede eller adresse til dit event er du velkommen til at kontakte Ticketbutler på hello@ticketbutler.io eller tlf.: 89 80 12 80.