Selvom ens event bliver udsolgt, kan man sommetider komme ud for at ens gæster ikke alligevel har mulighed for at møde op.

Derfor er det en god ide at have en venteliste, sådan at man kan tilbyde pladsen, til de der ikke nåede at få fat i billetter i første omgang.

Venteliste er et godt redskab til at få fuldt hus til ens event. Vi har derfor gjort det nemt at oprette en venteliste med Ticketbutler.

Følg denne guide for at oprette en venteliste:

1. Gå til din Ticketbutler-side og vælg det arrangement du ønsker at oprette en venteliste til.

2. Vælg “Billet indstillinger og rabat” ude i venstre side.

3. Tryk herefter på “Venteliste” i  menuen.

4. Du skal nu blot krydse boksen på denne side af, hvorefter der bliver oprettet en venteliste til dit event.

Har du spørgsmål vedrørende venteliste til dit event er du velkommen til at kontakte Ticketbutler  på hello@ticketbutler.io eller tlf.: 89 80 12 80.