Som arrangør kan man have forskellige årsager til, at have et bestemt antal billetter der kan købes per ordre. Har man mere end én billettype, kan man også have et ønske om at sætte et bestemt antal der kan købes per billettype.

Ønsker du at oprette flere forskellige billettyper til samme event, kan du se en guide for hvordan man opretter dette her.

Vi har derfor udarbejdet en guide til hvordan man fastsætter antal billetter der kan købes per ordre og en guide til hvordan man fastsætter antal billetter der kan købes per billettype.

Sådan fastsætter du antal billetter der kan købes i en ordre:

1. Gå til din Ticketbutler-side og vælg det arrangement du vil ændre billet indstillingerne for.

2. Vælg “Billet indstillinger og rabat” ude i venstre side.

3. Tryk herefter på “Generelle billet indstillinger” i  menuen.

4. Her kan du i boksen “Total antal billetter, som kan købes i én bestilling” skriver hvor mange billetter en billetkøber kan købe i én bestilling. Ønsker du IKKE at have en begrænsning for antal billetter der kan købes i en bestilling, skal du bare skrive “0”.

Sådan fastsætter du antal billetter der kan købes per billettype:

1. Gå til din Ticketbutler-side og vælg det arrangement du vil ændre billet indstillingerne for.

2. Vælg “Billet indstillinger og rabat” ude i venstre side.

3. Tryk herefter på “Generelle billet indstillinger” i  menuen.

4. Her kan du i boksen “Antal billetter af én billettype der maksimalt kan købes i en ordre” skriver hvor mange billetter af én billettype en billetkøber max. kan købe.

Har du spørgsmål vedrørende fastsættelse af antal billetter i én ordre eller per billettype, er du velkommen til at kontakte Ticketbutler på hello@ticketbutler.io  eller tlf.: 89 80 12 80.