Kommer du ud for at skulle refundere et eller flere billetkøb, kan du let gøre dette fra dit Ticketbutler-værktøj. Vær dog opmærksom på at man kun kan refundere én hel ordre ad gangen og IKKE enkelte billetter.

1. Gå til din Ticketbutler-side og vælg det arrangement, hvor du har billetter der skal refunderes til.

2. Vælg herefter “Gæstesupport” ude i venstre side.

3. Du har nu en komplet liste med ordre ID, navn og e-mail på hver af dine billetkøbere.

4. Tryk “Refundér” på den eller de billetkøbere, som skal have refunderet deres ordre.

5. Deres billet er nu refunderet og du behøver ikke foretage dig mere.

Har du spørgsmål vedrørende refundering af billetter er du velkommen til at kontakte Ticketbutler på hello@ticketbutler.io  eller tlf.: 89 80 12 80.