Hos Ticketbutler kan du selv bestemme om billetgebyret skal inkluderes i billetprisen eller pålægges dine gæster.

Vælger du “Deltager betaler” lægges gebyret oven i billetprisen.

Vælger du “Arrangør betaler” inkluderes gebyret i den billetpris du har sat og trækkes fra din udbetaling.

Nedenfor ser du en guide til hvordan du bestemmer hvem der betaler billetgebyret:

1. Gå til din Ticketbutler-side og vælg det arrangement du vil bestemme gebyret for.

2. Vælg “Billet indstillinger og rabat” ude i venstre side.

3. Tryk herefter på “Generelle billet indstillinger” i  menuen.

4. Her kan du krydse af hvem der skal betale billetgebyret (arrangør eller gæster). Dette kan IKKE ændres når din første billet er solgt.

Har du spørgsmål vedrørende billetgebyrer eller er du i tvivl om, hvilken mulighed du skal vælge, er du velkommen til at kontakte Ticketbutler på hello@ticketbutler.io eller tlf.: 89 80 12 80.