For at få udbetalt pengene fra din event, er det vigtigt at du opgiver de korrekte bankoplysninger. Du kan også læse nærmere om betalingsmetoder her og hvornår dine penge bliver udbetalt her.

Hvis du skal have omsætningen udbetalt til samme konto hver gang, skriv da en mail til hello@ticketbutler.io  med dit konto- og registreringsnummer.

Du kan nemt ændre eller tilføje dine bankoplysninger ved at følge disse 4 steps:

1. Gå til din Ticketbutler-side og vælg “Bankoplysninger ” ude i venstre side.

2. Udfyld herefter “Kontonummer” og “Registreringsnummer”.

3. Husk at tryk på “Opdater”.

4. Dine penge er nu klar til at blive udbetalt senest 3 dage efter din event er afholdt.

Har du spørgsmål vedrørende udbetaling eller bankoplysninger er du velkommen til at kontakte Ticketbutler på hello@ticketbutler.io  eller tlf.: 89 80 12 80.