I dette tilfælde skal du først og fremmest prøve at checke en gæst ind.
Dette kan ofte løse problemet, da skærmen blot ikke har registreret at du har forbundet telefonen endnu.
Dette sker ofte hvis man er hurtigt og forbinder telefonen før printeren er helt klar.

Vice-versa, kan det også ske at telefonen ikke har forbundet ordentligt. Dette kan fikses ved at lukke app'en helt ned, og tænde den igen - Og så forsøge at forbinde igen.

I tilfælde af at dette ikke løser problemet, kan vi anbefale at "slukke og tænde" printeren, da dette nulstiller denne.

I det sjældne tilfælde at ingen af ovenstående løsninger fikser problemet;
Ring venligst til Ticketbutler's support telefon på +45 89 80 12 80 eller send en mail til Hello@Ticketbutler.io